Alanův dopis před zahájením Letního festivalu Art of Being 2016

06/2016

Milí přátelé,

Letní Festival Umění Být 2016 tu bude již za 2 týdny. Během tohoto jara, které nyní přechází v léto, se rozrůstal a rozkvétal, což můžete vidět, když navštívíte stránku s programem festivalu. Jsou tam čerstvě aktualizované popisy toho, co budou nabízet hlavní festivaloví učitelé, a najdete zde také informace o širokém spektru doprovodných učitelů, hudebníků a tantrických masérů, kteří do této 5-denní oslavy života, lásky a BYTÍ vnesou ještě více kouzla!

Od samého počátku jsem důvěřoval, že se téma festivalu přirozeně a samo od sebe rozvine. Je jím samozřejmě ve své esenci Umění Být, jenž má nekonečně mnoho způsobů manifestace v existenci. Mám radost, když vidím, jak jsme s Gayatri, Maokem, Ruby a Šárkou utkali tento krásný kouzelný koberec z našich individuálních inspirací a vizí.

Je to Tantrický festival v nejhlubším slova smyslu, v němž “Tantra” znamená “splétání všeho, co je, do vědomého neohraničeného celku”: všech barev vykreslených hudbou těchto úžasných hudebníků, kteří se rozhodli přijet a obdarovat náš festival každý svým vlastním speciálním géniem.

A je pro mě obzvlášť velkým potěšením, že se k nám připojí i Niraj Mike Skillbeck z Biodanzy, jako hlavní průvodce ceremoniemi. Jeho přítomnost přidá našim oslavám ještě další barevné odstíny a zábavu! Vítej, milý Niraji!

A tak, přátelé, budete s námi během těchto prvních červencových dní? Nedokáži si představit krásnější způsob jak oslavit vaše vlastní magické BYTÍ!

S láskou, alan